Príjmová nerovnosť a nerovnosť bohatstva ako základný problém súčasného sveta - Veselková, Alexandra
Analýza troch najvýznamnejších príčin, ktoré spôsobujú rast príjmovej nerovnosti a bohatstva vo svete ( globalizácia, technologický pokrok a pokles minimálnej mzdy).