Industrálna organizácia - prínosa Jeana Tirola, nositeľa Nobelovej ceny za ekonómiu za rok 2014 - Tokárová, Mária
Správanie sa monopolných firiem na nedokonale konkurenčných trhoch a možnosti (v rámci teórie industriálnej ekonómie) ako (v duchu teórie J.Tirola) predchádzať ich nerivalitnému správaniu sa a "bojovať" proti nim.