Spotrebovávame prirodzenú informáciu - Choluj, Vladimír
Informačná spoločnosť, poznatková spoločnosť, poznatkové hospodárstvo. Poznanie a spoločenský rozvoj. Rámce transformácie svetového hospodárstva.