<The> Determinants of Capital Structure: Evidence from the Slovak Republic - Niňaj, Marek, 1987-
Nielen interné, ale aj externé (HDP, nezamestnanosť, inflácia, úrokové a daňové sadzby) faktory zloženia kapitálovej štruktúry podnikov na Slovensku. Využitie modelu lineárnej regresie. Kvantifikácia determinácie vplyvu parametra na kapitálovú štruktúru.