Impact of quality management system according to STN EN ISO 9001:2008 to company performance - Sabolová, Martina
Závislosť kvality od tvorby pridanej hodnoty. Meranie finančnej náročnosti systémov manažmentu kvality a meranie výkonnosti procesov v podniku. Ukazovatele výkonnosti procesov.