Medzinárodná vedecká konferencia "Financie a riziko"2014 - Neubauerová, Erika, 1968-
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa konala v dňoch 24. a 25. novwembra 2014.