Predikčná analýza vo vybraných podnikoch - Murániová, Tatiana
Zhodnotenie finančného zdravia a vykonanie jeho prognózy prostredníctvom modelov predikčnej finančnej analýzy. Autorky ho zhodnotili aplikovaním Ohlsonovho O-skóre a Kralickovho Quicktestu. Tieto modely aplikovali na 3 vybrané podniky.