Aplikácia vybraných predikčných modelov v podmienkach stavebného priemyslu - Repková, Dominika
Bankrotové bonitné (predikčné) modely a ich využívanie pri získavaní pravdepodobnosti pretrvania respektíve úpadku podniku. Finančná analýza a hodnotenie finančnej stability podniku.