Testing of Lock-in Effect and Capital Gains Taxes Impact on Corporate M&AS in EU-countries - Kubicová, Jana, 1961-
Regresná analýza vzťahu M&As (mergers & aquisitions - fúzie a akvizície) a efektom uzamknutia (lock-in effect). Negatívne dopady pre reorganizáciu korporácie v čase krízy. Ďalšie skúmané ukazovatele vo vzťahu. cezhraničné M&As, rast HDP, index vnímania korupcie a miera investícií na zelenej lúke.