Impulzy pre politiku vzdelávania smerom k znalostnej spoločnosti - Antalová, Mária, 1952-
Znalostná spoločnosť a jej charakteristiky. Základné charakteristiky znalostného pracovníka, návrh jeho kompetenčného modelu so zameraním na osobné, individuálne, sociálne a spoločenské kompetencie, jeho verifikácia a návrh na zlepšenie edukačných štandardov.