Dress code a imidž zamestnanca - Záležáková, Eliška
Otázka vhodného odevu dotvára spolu s postojmi a schopnosťami zamestnanca imidž zamestnanca. Patrí sem oblečenie a celkový vzhľad, prípadne jednotný odev či firemná uniforma, verbálna a neverbálna komunikácia. Formálny a neformálny odev.