Good Environmental Practices in Micro Company - a Case Study - Bednárová, Lucia
Produkčné procesy a analýza skladovania výrobných materiálov. Analýza potenciálnych hrozieb polúcie životného prostredia a analýza environmentálnych aspektov. Analýza rizika a zlyhania. Analýza environmentálnych dopadov - vybrané ukazovatele.