Zelený akčný plán pre MSP - príležitosti a bariéry implementácie - Lešková, Ľubica, 1988-
Environmentálne inovácie a strategické plánovanie udržateľného rozvoja najmä pre MSP. Zelený Akčný plán a súbor cieľov a opatrení na národnej a európskej úrovni na roky 2014 až 2020.