Environmentálny manažment a jeho aplikácia v oblasti regionálneho rozvoja - Bednárová, Lucia
Problematika regionálneho rozvoja s ohľadom na environmentálny manažment v praxi. Prieskumná vzorka bola z oblasti mikro-regiónu Malá Domaša na východe Slovenska. Návrhy na zlepšenie samosprávy.