Proaktívna podniková stratégia environmentálneho manažérstva v dodávateľsko-odberateľskom reťazci - Štofová, Lenka, 1989-
Podniková stratégia environmentálneho manažérstva. Súvislosť medzi proaktívnou stratégiou a ochranou životného prostredia. Investície do tvorby a ochrany životného prostredia.