Efektívnosť výučby anglického jazyka - Nemcová, Alica
Angličtina ako cudzí jazyk. Nevyhnutnosť učiť sa a osvojiť si ustálené väzby v angličtine a rozširovať si slovnú zásobu z rozličných sfér komunikácie. Používanie časov v anglickom jazyku.