Efektívnosť využívania sociálnych sietí v procese získavania a výberu zamestnancov - Bruothová, Michaela, 1979-
Posúdenie efektívnosti využívania sociálnych sietí pri získavaní zamestnancov, a to prostredníctvom identifikácie vzťahu medzi pozitívnou reakciou na zverejnenú ponuku práce na sociálnej sieti a spätnou väzbou vyjadrenou počtom ľudí, ktorí skutočne reagovali na danú pracovnú ponuku.