Záujem študentov cudzích jazykov o kombinované učenie - Ivančová, Ladislava, 1980-
Kombinované učenie a e-learning. Rozdiely medzi tradičnou formou vyučovania a stratégiami, ktoré sa využívajú na dosiahnutie vzdelávacích cieľov a e-learningu. Výsledky výskumu, ktorý sa týkal vyučovania odbornej angličtiny na Katedre anglického jazyka Ekonomickej univerzity v Bratislave a prezentácia názorov študentov na integrovanie elektronickej formy učenia do štruktúry tradičnej, prezenčnej formy učenia v triede.