Etika a jej vplyv na výkonnosť organizácie vo verejnej správe - Saksunová, Andrea
Eticky orientovaný verejný úradník a pozitívny vplyv na výkonnosť organizácie. Etická klíma na pracovisku a jej vplyv na občana prostrdníctvom merania výkonnosti. Metódy posudzovania výkonnosti organizácií vo verejnej správe. Benchmarking. Komplexný prístup k etickej reforme.