Viackriteriálne hodnotenie hypotekárnych úverov - Kočišová, Kristína
Zjednodušenie orientácie v oblasti hypotekárnych úverov. Teoretické znalosti ohľadom problematiky viackriteriálného hodnotenia. Analýza vývoja na trhu hypotekárnych úverov na Slovensku. Hľadanie najvhodnejšieho hypotekárneho úveru s využitím metód viackriteriálného hodnotenia alternatív.