Meranie bezpečnosti smart banking aplikácií - index bezpečnosti - Bucko, Jozef
Analýza bezpečnosti Smart bankingu na Slovensku. Vývoj Smart bankingu. Nárast počtu používateľov služby internet banking. Analýza parametrov bezpečnosti Smart bankingu v SR.