Uplatnenie ostatných nezdaniteľných častí základu dane pre roky 2014 aj 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Uplatnenie nezdaniteľnej časti základu dane na daňovníka a nezdaniteľná časť základu dane na manželku. Základ dane pre rok 2014, zistený Štatistickým úradom SR.