Nezdaniteľná časť základu dane na daňovníka platná pre roky 2014 aj 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Uplatnenie nezdaniteľnej časti základu dane na daňovníka z aktívnych príjmov, ktoré je možné za rok 2014 znížiť o nezdaniteľné časti základu dane.