Zdroj príjmov a povinností daňovníka s obmedzenou daňovou povinnosťou v praktických príkladoch - Válek, Juraj, 1981-
Pre správne zdanenie príjmov dosiahnutých na území Slovenskej republiky a tiež v zahraničí, je potrebné vychádzať z určenia rezidencie daňovníka. Príklady.