Znalostní modelování a jeho aplikace - Vojáčková, Hana
Interný grant Vysokej školy polytechnickej "Znalostné modelovanie a jeho aplikácia". Tvorba modelov a modelovanie. Niekoľko tém z grantu: Znalostný prístup k strategickému plánovaniu výkonnosti hotela. Kvalita v zdravotníctve. Metódy a nástroje riadenia jazyka v organizácii. Kvalita vo vysokoškolskom vzdelávaní. Výsledky jednotlivých tém grantu a diskusia.