Zdaniteľné obchody v rámci V4 podľa zákona o DPH účinného od 1.10.2014 - Válek, Juraj, 1981-
Nadobudnutie tovaru v tuzemsku z iného členského štátu a krajín V4, ktoré sú zároveň členskými krajinami Európskej únie. Zdaniteľné obchody v rámci krajín V4 a smernice platné v EÚ.