<The> Problems of the labour market in Slovakia - Skaličanová, Barbora
Dopad globálnej krízy na trh práce na Slovensku. Súčasné problémy slovenského trhu práce. Spokojnosť so zamestnaním v Európe - medzinárodné porovnanie.