Preferované formy propagácie využiteľné v geoturizme z pohľadu sledovaných cieľových skupín - Hlavňová, Barbara
Prezentácia výsledkov prieskumu účastníkov cestovného ruchu, ktorého cieľom bolo zistiť preferované formy propagácie z pohľadu sledovaných cieľových skupín. Využívané formy podpory predaja. Nákup cez zľavové portály. Postavenie osobného predaja podľa sledovaných cieľových skupín. Postavenie nástrojov public relations podľa sledovaných cieľových skupín.