Miesto dodania pri telekomuniačných službách, službách rozhlasového a telvízneho vysielania a elektronicky dodávaných službách pre nezdaniteľné osoby podľa novely zákona o DPH účinnej od 1. 10. 2014, resp. od 1. 1. 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Novela zákona o DPH, platná od 1.1.2015, ktorou sa mení miesto dodania pri telekomunikačných službách a službách rozhlasového a televízneho vysielania a elektronicky dodávaných službách pre zdaniteľné osoby.