Moderné trendy manažmentu podnikov - Szabo, Ľuboslav
Analýza súčasnej situácie vo využívaní metód rozhodovania v podnikoch, hodnotenia výkonnosti procesov, vytvárania a udržovania ľudského kapitálu a vedenia ľudí. Výsledky prieskumu.