Úprava DPH pre cestovné kancelárie podľa novely zákona o DPH účinnej od 1.1.2015 - Válek, Juraj, 1981-
Novela zákona o DPH, platná od 1.1.2015 a povinnosť uplatňovať osobitnú úpravu zdaňovania služieb v cestovnom ruchu.