Kooperačné podnikanie a tvorba klastrov ako podpora rozvoja MSP a regiónov - Gajdová, Denisa, 1977-
Zákon o malých podnikoch a podpora kooperačného podnikania. Kooperačné podnikanie prostredníctvom klastrov. Klastre a klastrové iniciatívy na Slovensku.