Banking union: selected challenges - Artimová, Miroslava
Dlhová kríza ako výzva pre tvorbu bankovej únie EÚ. Etapy tvorby bankovej únie. Oddelenie slabých bánk na thu od nezadlžených. Obnova dôvery spotrebiteľov v bankový trh v EÚ - cieľ opatrení.