Faktory úspechu podnikov v kontexte manažérskych metód a techník - Jankelová, Nadežda, 1966-
Poznatky z odbornej a vedeckej literatúry, ktoré sa venujú vymedzeniu faktorov úspechu podnikov z pohľadu manažérskych nástrojov. Koncepty funkčného riadenia. Koncepty procesného riadenia. Koncepty znalostného riadenia.