Uplatňovanie outsourcingu v praxi slovenských podnikov - Thomasová, Elena
Názory domácich a zahraničných autorov na outsourcing. Analýza a porovnanie výsledkov výskumu uplatňovania outsourcingu v slovenských podnikoch. Očakávania slovenských podnikov z aplikácie outsourcingu v praxi. Problémy v outsourcingovom vzťahu.