Podnikanie s duševným vlastníctvom - nástroj rastu prosperity podnikov - Matušovič, Martin
Transfer technológií - produktov duševného vlastníctva. Vybrané problémy skúmania podnikania s produktami duševného vlastníctva. Autor odporúča využiť transfer znalostí pre zefektívnenie inovačných aktivít podnikov. Všetky uvádzané aktivity podnikania s produktami duševného vlastníctva podporiť vzdelávaním.