Plánovanie - kľúčový aspekt efektívneho časového manažmentu manažéra - Thomasová, Elena
Plánovanie v časovom manažmente jednotlivcov. Šesťstupňový životný model. Proces samotného plánovania. Hodnotenie a sebakontrola. Výsledky výskumu zameraného na plánovanie času v práci manažéra.