Predaj tovaru cez internet podľa zákona o DPH účinného od 1.10.2014 - Válek, Juraj, 1981-
Správne uplatnenie režimu DPH z pohľadu platiteľa DPH v Slovenskej republike, ktorý uskutočňuje internetové obchodovanie. Postup a ustanovenia.