Nezamestnanosť a výchova k podnikateľstvu - Šúbertová, Elena
Nezamestnanosť je na Slovensku už niekoľko rokov viac ako 12 percent. Z toho viac ako jedna tretinu tvoria absolventi stredných a vysokých škôl. Výchovu k podnikateľstvu je potrebné zaviesť na všetky stredné a vysoké školy tak, aby mohli aj absolventi rôznych študijných programov a odborov po úspešnom absolvovaní štúdia začať podnikať a nie sa hlásiť na rôzne rekvalifikačné kurzy o podnikaní.