Cooperation challenges in socio-natural systems under climate variability - Černota, Mikuláš, 1979-
Neisté a variabilné klimatické podmienky. Funkčné a produkčné služby ekosystému, bezpečná socio-ekonomický rozvoj a moderná správa a kooperácia území. Kooperatívne modely