Princípy, techniky a nástroje efektívneho časového manažmentu - Skorková, Zuzana, 1979-
Prehľad najvyužívanejších techník časového manažmentu: Paretovo pravidlo, pohľad z helikoptéry, Eisenhowerov princíp, metóda ABC, slonia technika, GTD - mať všetko hotové, metóda rýchločítania a delegovanie.