Dodatočné daňové priznanie DPH a stým súvisiace podanie súhrnného kontrolného výkazu DPH za príslušné zdaňovacie obdobie - Válek, Juraj, 1981-
Podanie dodatočného daňového priznania DPH, kedy a za akých podmienok je daňový subjekt povinný podať dodatočné daňové priznanie za príslušné zdaňovacie obdobie.