Relationship between financial creditibility and succes of suppliers - Čikel, Andrej
Porovnanie priemerného ratingu nezávislej agentúry pri úspešnej a neúspešnej dodávateľskej firme. Výskum v oblasti automobilového priemyslu. geografická štruktúra dodávateľov.