Procesný manažment a vedenie ľudí v procesných tímoch - Papulová, Emília
Teoretický rámec zameraný na tímovú prácu v procesne riadenom podniku. Štúdia zameraná na analýzu vedenia procesných tímov. Výsledky a diskusia.