High-growth enterprises within European area - Fúrová, Terézia
"Gazely" v EÚ - charakteristika. Výskum v NL a severských krajinách v priemysle cestovného ruchu. Porovnanie výskytu gaziel s krajinami OECD. Stratégia Európa 2020 a malé a stredné podniky. Inovatívnosť a ochrana duševného vlastníctva.