Trends in human resource management - Galovská, Marcela
Vývoj v manažmente ľudských zdrojov. Globalizácia a technológie - nové výzvy a trendy vedenia. Kultúrna diverzita. Vývoj v podniku a vývoj externého prostredia ako determinanty smeru vývoja.