Discriminatory Factors Related to the University Teachers in the Slovak Republic - Harakaľová, Dorota, 1989-
Výnimka pre univerzitných učiteľov a výskumných pracovníkov z občianskeho zákonníka SR. Diskriminačné faktory: dlhodobé kontrakty, spôsob obsadzovania miest, súbežné zamestnávanie a mzdové ohodnotenie.