Position of Coal in Chinese Energy Mix - Harvánek, Lukáš
Vládna stratégia v sekuritizácii energetických zdrojov v Číne. Energetický mix Číny a uhlie. Tvorba medzinárodnej ceny uhlia pod vplyvom čínskej spotreby uhlia.