Dutch Disease in Nigeria - Hlavová, Natália, 1991-
Pradoxná situácia, v ktorej veľké množstvo prírodného bohatstva v krajine zničí ekonomiku. Pozorovanie vývoja dát za export, menového kurzu a cien ropy v Nigérii.