Ekonomické aspekty využitia majetku pri podnikateľskej činnosti regionálnych samospráv v SR - Vaľovská, Zlata
Majetok ako základný predpoklad podnikateľskej činnosti. Podnikateľská činnosť ako jedna z možností získavania doplnkových zdrojov. Korelačná matica vzájomných vzťahov.